Junior Sales Representative - Groningen

Onze opdrachtgever staat voor hoogwaardige sales outsourcing op het gebeid van event marketing, residentiele sales en business to business sales. De combinatie van deze disciplines en een heldere visie stelt ze in staat commerciele doelstellingen te doorgronden en daadwerkelijk te halen. Met ruim 100 ervaren salesprofessionals, teamleaders, managers en stafmedewerkers verdeeld over 10 vestigingen is onze opdrachtgever de grootste direct sales & direct marketing organisatie in de Benelux.

De functie:

Je gaat met een team op pad om je persoonlijke verkoop doelstellingen te behalen d.m.v. face-to-face contact met klanten. Je vertegenwoordigd hierbij de klant van onze opdrachtgever. Het dagelijks volgen van communicatietrainingen is een belangrijk onderdeel van je nieuwe functie.

Jij:

Je bent bereid om hard te werken, je bent representatief en je vindt het leuk om met mensen om te gaan. Je hebt lef en doorzettingsvermogen. Verder ben je leergierig, kritisch, accuraat en flexibel.

Aanbod:

Onze opdrachtgever biedt jou een uitdagende, afwisselende fulltime baan met uitzicht op een vast contract. Naast een vast salaris met een interessante bonusregeling krijg je ook nog de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een jong en dynamisch team binnen een snelgroeiend bedrijf.

Interesse? Solliciteer direct. Vacature ID: 5012