Senior Sales Representative - Groningen

Onze opdrachtgever staat voor hoogwaardige sales outsourcing op het gebeid van event marketing, residentiele sales en business to business sales. De combinatie van deze disciplines en een heldere visie stelt ze in staat commerciele doelstellingen te doorgronden en daadwerkelijk te halen. Met ruim 100 ervaren salesprofessionals, teamleaders, managers en stafmedewerkers verdeeld over 10 vestigingen is onze opdrachtgever de grootste direct sales & direct marketing organisatie in de Benelux.

De functie:

Een commerciële functie waar je dagelijks op meerdere vlakken wordt uitgedaagd en tegelijk wordt geevalueerd. Je bent dagelijks bezig met het realiseren van commerciële doelstellingen, het participeren in trainingsmodules om door te groeien en het ontwikkelen van leidinggevende kwaliteiten.

Functie-eisen:

Een sterke gedrevenheid, durf, doorzettingsvermogen, overtuigingskracht en een passie voor verkoop zijn voor deze functie slechts een startpunt. Een CV waaruit blijkt dat jij een sociaal vaardige teamplayer bent die in staat is om anderen te motiveren help zeker mee om deze functie binnen te halen. Beschik je verder ook nog over relevante werkervaring in een B-to-B en/of B-to-C omgeving dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Aanbod:

Uitdagende, afwisselende fulltime baan met uitzicht op een vast contract; Permanente trainingen en wekelijkse evaluatie; Uitstekende carriére mogelijkheden die aangepast worden aan jouw persoonlijke competenties en ambities; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Interesse? Solliciteer direct. Vacature ID: 6012