Team Leader - Groningen

Onze opdrachtgever staat voor hoogwaardige sales outsourcing op het gebeid van event marketing, residentiele sales en business to business sales. De combinatie van deze disciplines en een heldere visie stelt ze in staat commerciele doelstellingen te doorgronden en daadwerkelijk te halen. Met ruim 100 ervaren salesprofessionals, teamleaders, managers en stafmedewerkers verdeeld over 10 vestigingen is onze opdrachtgever de grootste direct sales & direct marketing organisatie in de Benelux.

De functie:

Een veelzijdige, commerciële functie. Je bent verantwoordelijk voor een compleet sales team en haar targets. Enkele competenties die binnen deze functie centraal staan zijn o.a. motiveren, coachen, monitoren, rapporteren, coördineren en het geven van verschillende trainingen.

Functie-eisen:

Onze opdrachtgever is op zoek naar een doelgerichte initiator die denken kan vertalen in doen. Minimaal HBO werk en denkniveau. Aantoonbare ervaring in leidinggevende functies is een absolute pré. Aantoonbare direct sales ervaring in een B-to-B en/of B-to-C omgeving is een must. Ben jij die extraverte, nieuwsgierige motivator die beweging en dynamiek veroorzaakt en mensen weet te overtuigen dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Aanbod:

Uitdagende, afwisselende fulltime baan met uitzicht op een vast contract; Permanente trainingen en wekelijkse evaluatie; Uitstekende carriére mogelijkheden die aangepast worden aan jouw persoonlijke competenties en ambities; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend; Het gebruik van een bedrijfsauto.

Interesse? Solliciteer direct. Vacature ID: 5498