Verkoper Groningen/ Assen/ Leeuwarden

Onze opdrachtgever is een Internationale direct sales en direct marketing organisatie met 10 vestigingen in de Benelux. Zij ontwikkelen, plannen en inplementeren verkoopstrategieën die de ondernemingen van zijn opdrachtgevers doen groeien.

De functie:

Het informeren, adviseren en enthousiasmeren van de klanten van onze opdrachtgever d.m.v. face-to-face contact met de consument. Onze opdrachtgever biedt, bij gebleken geschiktheid, nadere communicatie en verkooptrainingen om verder te groeien binnen de organisatie naar leidinggevende functies.

Functie-eisen:

De ideale kandidaat is uiterst representatief en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Werkervaring in een B-to-B en/of B-to-C omgeving is een must net als een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Kenmerken zijn: sterke gedrevenheid, doorzettingsvermogen, overtuigingskracht en een passie voor verkoop.

Aanbod:

Uitdagende, afwisselende fulltime baan met uitzicht op een vast contract; Permanente trainingen en wekelijkse evaluatie; Uitstekende carrière mogelijkheden die aangepast worden aan jouw persoonlijke competenties en ambities; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Interesse? Solliciteer direct. Vacature ID: 6000