EXPANDING BV
Werving & Selectie

Marjolein Stekelenburg: Via een vriendin die al een nieuwe baan had gevonden via jullie, kwam ik in aanraking met EXPANDING. Ik ben erg blij dat ik eindelijk een baan heb gevonden waar ik werken en leren kan combineren en ik wil jullie daar hartelijk voor bedanken.

Jochum Vissers: Ik stond nog maar net ingeschreven bij EXPANDING of ik kreeg al bericht dat jullie een passende functie voor mij gevonden hadden. Vanaf het begin een prettig en professioneel contact. Dankjewel EXPANDING!

Lucille Fuentes: De snelheid van een uitzendbureau, de gedrevenheid van een no-nonsense detacheerder en de professionaliteit van een headhunter. EXPANDING Bedankt!

Drop je CV

"Wij hebben de carriere mogelijkheden!
Heb jij het juiste CV?"

Drop je CV nu direct jobs@expanding.nl

Vertel ons zo uitgebreid mogelijk wie je bent en waar je naar op zoek bent! Vertel ons over je hobby's, passies, capaciteiten, gewenste functie en gewenste werkomgeving. Vertel ons over je opleiding en werkervaringen (wat vond je van welke werkgever & waarom).

Hoe meer wij over je weten, hoe beter wij je perfecte nieuwe job kunnen vinden! Vergeet niet je CV en een (pas)foto mee te sturen :-)